X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Asistență - Service

Miele Service

Cumpărarea unui produs Miele este doar începutul. Un început bun, speram noi, întrucât facem tot posibilul să fiți mulțumiți de produsele noastre și să le utilizați cât mai mulți ani, fără a fi nevoie de intervenția service-ului.

Produsele noastre sunt construite să reziste. Cu toate acestea, daca aveți nevoie de orice ajutor legat de electrocasnicele cumparate, avem o echipă gata să intervină pentru orice problemă legată de un produs Miele.

Service-ul Miele este service-ul în care poți avea încredere.

Tehnicienii Miele sunt instruiți intens și regulat în propriul nostru centru de training. Prin training-urile constante, ne asiguram ca aceștia cunosc în detaliu fiecare componentă a electrocasnicelor noastre, precum și toate noutățile apărute în tehnologie.

Miele folosește echipament performant, cu fibră optică, pentru a diagnostica orice problemă aparută la electrocasnicele dumneavoastră. Astfel, problema este indentificată și rezolvată rapid, fără a fi nevoie să dezmembrăm produsul.

Dacă aveți nevoie de noi, programați o întâlnire:

Telefon:  0264-434-424

Email: service@mieleboutiquecluj.ro

După ce ne contactați, noi vă trimitem, cu o zi înainte, ora exactă la care se va efectua intervenția, precum și numele tehnicianului.


 

 

 

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro