X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Rafinată și unică din punct de vedere al soluțiilor tehnice, Aspen este o bucătărie modulară modernă cu structură realizată din aluminiu reciclat, lucru care îi dă o personalitate aparte. Cu structura subțire și fronturi din materiale special, Aspen este un model care sigur vă va câștiga încrederea:
·         Corian®: avansat și prețios ca material, rezistent la zgârieturi, temperature înalte și bacterii, Corian este disponibil și chiuvete incastrate.
·         Fenix®: material nano-tech inovativ cu proprietăți waterproof și anti-mucegai, cu suprafață mată, fină, anti-amprentă și rezistent la zgârieturi.
·         Sticlă vopsită: sticlă temperată cu suprafață waterproof extrem de rezistentă, disponibilă în 2 variante: lucioasă sau satinată
·         Laminat: aspect de lemn cu o paletă largă de finisaje stejar și ulm, fronturile laminate sunt durabile și alegerea perfecta pentru cei ce vor să combine rezistența cu texturile naturale.
·         Lemn natural: suprafețe de lemn natural cu noduri care pun în valoarea frumusețea
·         Stratificat: rezistent la uzură și aburi, ușor de curățat și durabil, acest material este disponibil în finisaj mat sau piatră.

Prezentare Video

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro