X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

CM 6150 Cafetiera cu boabe freestanding, Alb

Cod : MIE10514900
Compară produs
Descriere

 

Această cafetieră de la Miele de sine stătătoare are un finsaj alb, cu un display, TFT touch screen, usor de utilizat. Design-ul si calitatea cafelei pe care o prepară acestă cafetieră, o face să devină indispensabilă din bucataria unui cunoscator de cafea.

Acest aparat de cafea inteligent include setări care oferă posibilitatea de a personaliza cafeau dupa parametrii pe care ii doriți dumneavoastra, având deaseamenea si programe automate pentru prepararea a 7 sortimente de cafea: Espresso, Cafea dublă, Lapte fierbinte, Spumă de lapte,  Latte macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto. Tehnologia OneTouch for Two, preparare simultană a 2 specialităţi de cafea la atingerea unui singur buton, este ideeală pentru momentele cand aveți un numar mai mare de invitați.

Pentru a asigura o aromă perfectă a cafelei, Miele utilizează numai cele mai bune sisteme de măcinare în espressoarele sale. Râşniţa conică, fabricată din oţel neabraziv, de înaltă calitate macină boabele de cafea într-un mod special pentru conservarea aromei. Acest lucru conduce la o măcinare uniformă şi precisă a boabelor de cafea.

Intretinerea acestui aparat de cafea este facilă datorită sistemului de clatire automată si a programelor de intreținere cu care acesta este dotat, astfel costurile de intretinere ale aparatului fiind extrem de scazute. Sistemul ComfortClean permite o curăţare uşoară. Multe din piesele espressorului, de exemplu recipientul de apă şi recipientul de deşeuri, pot fi curăţate uşor în maşina de spălat vase. Acest lucru contribuie semnificativ la menţinerea valorii aparatului electrocasnic.

Chiar mai bine, l-am testat pentru a produce echivalentul a șapte cești de cafea pe zi timp de 20 de ani, astfel încât vă puteți bucura cafeaua perfectă, mulți ani de acum încolo.

Specificatii
Cod de bare 4002515768242
Date tehnice
Dimensiuni în mm (înălţime) 35,9
Dimensiuni în mm (lăţime) 25,1
Dimensiuni în mm (adâncime) 42,7
Putere electrica totala in kW 1,5
Capacitate cafea (g) 300
Capacitate apă rezervor (L) 1,8
Lungime cablu de alimentare in m 1,4
Design
Tip control Direct Sensor
Design Front PureLine
Culoare Brilliant White
Functii
Băuturi Cafea
Cafea lungă
Caffe Latte
Cappuccino
Espresso
Lapte fierbinte
Ristreto
Spumă de lapte
Tip espressor
Tip espressor CM 6
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro