X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

CM 5500 S120 Cafetiera cu boabe Bronze/Pearl Fin

Cod : MIE11260150
Compară produs
Descriere

Anul 2019 este an aniversar, Miele implinind 120 de la infiintare. Compania Miele a fost fondata in data de 01.07.1899,  de catre Carl Miele si Reinhard Zinkann in orasul  Herzebrock, cu  11 angajati.

Campania 120 days money back guarantee – pentru a pune accentul pe  experienta de 120 de ani a brandului si pe increderea pe care o avem in produse, va oferim posibilitatea de returnare a produselor din Seria 120, pe o perioada de 120 de zile de la achizitie, garantand returul valorii achitate.

AutoDos de la Miele cu detergent PowerDisk

În armonie perfectă cu cafeaua perfectă

Indiferent dacă decideți să achiziționați decide un espressor încorporat sau unul de sine stătător de la Miele, vă veți savura garantat pe deplin cafeaua. Espressoarele noastre sunt proiectate perfect pentru a prepara o gamă variată de specialități din cafea, cu maxim de experiență. Experiență pe care o puteți vedea, mirosi, simți, auzi și, desigur, savura.


Caracteristici Cheie

Ușor de folosit

Utilizarea aparatului nu ar putea fi mai simplă de atât: cu ajutorul afișajului tactil intuitiv, puteți savura specialitatea de cafea preferată cu doar câteva atingeri.

Curățare ușoară

Aceste aparate inteligente se curăță zilnic aproape autonom. Conducta de lapte se curăță automat după prepararea fiecărei băuturi cu lapte. Programul exclusiv de detartrare, AutoDescale, asigură automat durabilitatea modelelor CM7. Tava colectoare, rezervorul de apă și de reziduri se scot ușor și se pot spăla în mașina de spalat vase datorită funcției ComfortClean. Funcțiile eficiente de curățare garantează igiena și aroma excelentă a cafelei.

Caracteristici speciale

Setări individuale

Parametrii de preparare pot fi setaţi în funcţie de tipul de cafea şi intensitatea aromei: Setare pentru râşniţă, cantitatea de cafea, temperatura de preparare, pregătirea preparări şi cantitatea de apă. Aşa asiguraţi o aromă perfectă pentru cafeaua dvs. specială, pentru fiecare tip de cafea şi tip de prăjire. Aşa veţi obţine de fiecare dată cea mai bună aromă pentru fiecare cafea.

AromaticSystem

Mai mult spaţiu pentru mai mult gust. Camera de preparare dinamică a espressoarelor Miele se extinde când este inundată cu apă. Cafeaua măcinată este amestecată foarte bine cu apă, iar aroma cafelei se poate desfăşura şi mai bine. Veţi beneficia astfel de o cafea cu aromă minunată.

Confort

OneTouch for Two

Toate espressoarele cu sistem de cafea boabe sunt echipate cu noua funcţie OneTouch for Two şi cu deja familiara funcţie OneTouch. Această funcţie vă permite să preparaţi două cafele delicioase de tipuri diferite în acelaşi timp prin simpla apăsarea a unui buton. Programul începe automat. Deoarece prepararea durează mai puţin, aveţi mai mult timp pe care să îl petreceţi împreună.

Funcție de ibric pentru cafea și ceai

Când aveţi musafiri: Cu o atingere de buton, modelul CM7 produce până la 8 ceşti de cafea sau apă pentru cea una după alta într-un ibric de cafea sau ceai aşezat sub braţ.

Sertar pentru cafeaua măcinată

Pe lângă recipientul pentru boabe, espressoarele cu sistem de cafea boabe dispun şi de un sertar pentru cafea măcinată. Îl puteţi utiliza pentru a prepara un al doilea tip de cafea folosind cafea gata măcinată.

Siguranta

Blocare comenzi

Blocarea comenzilor poate fi setată prin atingerea unui buton. Aparatul va fi atunci protejat împotriva acţionării eronate, de exemplu de către copii.

Specificatii
Cod de bare MIE11260150
OVERLAY Retur 120 de zile
Date tehnice
Dimensiuni în mm (înălţime) 360
Dimensiuni în mm (adâncime) 460
Putere electrica totala in kW 1.5
Capacitate cafea (g) 200
Capacitate capsule in magazie 6
Capacitate apă rezervor (L) 1.3
Lungime cablu de conectare in m 1.2
Design
Tip control Direct Sensor
Design Front PureLine
Culoare Bronz
Functii
Băuturi Apă fierbinte
Cafea
Cafea lungă
Caffe Latte
Cappuccino
Espresso
Ibric de cafea - pentru a prepara pana la 8 cesti de cafea
Lapte fierbinte
Latte Macchiato
Ristreto
Spumă de lapte
One Touch/One Touch for Two
Sistem aromat de măcinare a boabelor
Profiluri utilizator
Cantitate spuma/lapte programabila
Preinfuzie
Inel
Dimensiune în mm 241
Tip espressor
Tip espressor CM 5
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro