X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

H 6401 BM Cuptor electric, 45 cm, Inox

Cod : MIE10293130
Compară produs
Descriere

Oferind toate caracteristicile premium ale modelelor noastre de cuptoare, dar intr-o forma fizica mai restransa, acest prestigios cuptor compact Miele este alegerea naturala a celor cu bucatarii mici dar dare iubesc gatitul. Proiectat pentru performanta maxima de gatit si confort, cu un design elegant, veti gasi prepararea retelor culinare o placere si o delectare. Acest cuptor de 45 cm detine 10 functii diferite de gatit, care va vor permite rezultate de exceptie indiferent de ce anume veti dori sa pregatiti. Operat de controlul intuitiv Direct Touch, caracteristicile acestui faimos cuptor Miele includ si functia Umiditate Plus, care administreaza o fina explozie de aburi in timpul procesului de gatire pentru a preveni deshidratarea alimentelor pe durata prepararii. Cu ajutorul sondei de temperatura veti putea prepara orice fel de carne la temperatura dorita. Programele automate va permit sa va relaxati in timp ce cuptorul isi va configura toti parametrii pentru a obtine rezultate de exceptie. Si atunci cand ati terminat, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la curatare datorita ingeniosului sistem pirolitic. Construit si testat pentru a dura 20 de ani, alaturi de comenzile tactile intuitive, puteti achizitiona acest cuptor Miele cu increderea ca va va oferi o performanta de exceptii an dupa an.

Disponibil la comandă şi în Alb briliant, Brun de Havana şi Negru Obsidian

Caracteristici cheie:

  • Afişaj digital DirectSensor cu text în numeroase limbi
  • 50 programe automate
  • Front din inox CleanSteel
  • Siste de curațare prin piroliză
  • Clean Glass (uşă compusă din trei panouri de sticlă)
  • Ghidaje laterale uşor de înlăturat din incintă, element gril rabatabil
  • Incintă unitară, fără îmbinări şi fante
  • Temperaturi recomandate
  • Posibilitate de modificare a temperaturii recomandatea

Panou de comanda

Regimul de funcţionare poate fi selectat cu o singură atingere a unuia dintre simbolurile amplasate la stânga afişajului. Elementele tactile din dreapta afişajului permit navigarea diverselor niveluri.

Specificatii
Cod de bare 4002515675816
Design
Tip control Direct Sensor
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro