X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

H 6890 BP Cuptor electric, 90 cm

Cod : MIE9519090
Compară produs
Descriere

Oferind toate carasteristicile premium ale modelelor noastre de top, Miele este alegerea naturala a celor care iubesc gatitul. Proiectat pentru performanta maxima de gatit si confort, cu un design elegant ce va va frapa, veti gasi prepararea retelor culinare o placere si o delectare. Acest cuptor de 86 cm si 90 L, detine 11 functii diferite de gatit, care va vor permite rezultate de exceptie indiferent de ce anume veti dori sa pregatiti.  Operat de controlul intuitiv M Touch, caracteristicile acestui faimos cuptor Miele includ si functia Umiditate Plus, care administreaza o fina explozie de aburi in timpul procesului de gatire pentru a preveni deshidratarea alimentelor pe durata prepararii. Cu ajutorul sondei de temperatura veti putea prepara orice fel de carne la temperatura dorita. Programele automate va permit sa va relaxati in timp ce cuptorul isi va configura toti parametrii pentru a obtine rezultate de exceptie. Si atunci cand ati terminat, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la curatare datorita ingeniosului sistem pirolitic. Construit si testat pentru a dura 20 de ani, alaturi de comenzile tactile intuitive, puteti achizitiona acest cuptor Miele cu increderea ca va va oferi o performanta de exceptii an dupa an.

 

Foarte mare


Compartimentul XXL are un volum de 90 de litri si ofera 3 nivele cu distribuirea excelentă a spațiului pentru coacere și prăjire. Dimensiunile compartimentului: 90 x 48 cm.

Afisaj M Touch

Obţineţi rezultate rapide cu afişajul tactil: noul afişaj M touch este uşor de utilizat şi auto-explicativ. Acest afişaj vă permite să utilizaţi aparatele rapid şi intuitiv, folosind comenzi tactile sau glisând degetul pe afişaj. Numeroase funcţii pot fi selectate la atingerea unui buton. Afişajul central cu text şi simboluri albe pe fundal negru asigură vizualizarea perfectă a informaţiei. Când utilizatorul trebuie să urmeze instrucţiuni, informaţia este afişată colorat.

 

Specificatii
Cod de bare 4002515286999
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro