X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

 

De ce electrocasnicele Miele?

Showroom-ul nostru
Despre Miele
De ce Miele?
Proiectare bucătării
Asistență Clienți
Livrare și punere în funcțiune
 

Categorii Produse

Cafetiere Miele
 

Calitatea la Miele

De peste 100 de ani a fost demostrat că Miele este un brand de încredere în ceea ce privește electrocasnicele pe care le produce. Suntem singurul producător de electrocasnice în această industrie care testează produse precum mașini de spălat haine, uscătoare, mașini de spălat vase sau cuptoare pentru echivalentul a 20 de ani de utilizare. După o primă achiziție, clienții Miele rămân loiali brand-ului și le rocamandă cu încredere tuturor pietenilor sau familiei.
Privind spre viitor, promisiunea nostră este că nu vom face niciodată compromisuri în privința calității și a durabilității produselor.

 

Tehnologia la Miele

Miele produce electrocasnicele ce oferă performanțe și rezultate de excepție cu un consum minim de energie. Cheia este investirea în cercetare si dezvoltarea continuă de tehnologii și opțiuni noi disponibile exclusiv la Miele. Toate acestea sunt confirmate de numeroasele premii internaționale câștigate.

 

Confortul în utilizare la Miele

Indiferent dacă panoul de comandă al unui produs Miele constă în clasicul selector rotativ, butoane tactile discrete sau într-un display complet cu touch precum cele de la Smart Phone-uri, operarea se face ușor și intuitiv. La aceasta se adaugă o multitudine de funcții și programe automate pentru a face viața mai ușoară pentru tine.

 

Design-ul la Miele

Miele ca brand înseamnă și design, nu doar calitate. Credem în ”Design for Life”, în linii curate și elegante care rezistă testul vremurilor. La niciun alt brand nu veți găsi elctrocasnice echivalente cu incorporabilele Miele în ceea ce privește liniile și culorile disponibile. Toata gama de electrocasnice Miele a fost concepută pentru a se potrivi perfect în diferite tipuri de interioare și bucătării.

 

Service-ul Miele

Fiecare client Miele beneficiază de un tratament preferențial. Serviciile post-vânzare efectuate rapid și eficient de service-ul Miele au fost votate ca fiind cele mai bune ani la rând. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni personalizate pentru utilizarea aparatelor sau curățarea profesională a ectrocasnicelor dumneavoastră, Miele va veni cu placere la dumneavoastră acasă. Vom fi întotdeauna alături de dumneavoastră și aceasta este o promisiune.

 

 

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro