X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

H 6860 BP Cuptor electric, 60 cm, Alb

Cod : MIE9519060
Compară produs
Descriere

Oferind toate carasteristicile premium ale modelelor noastre de top, Miele este alegerea naturală a celor care iubesc gătitul. Proiectat pentru performanță maximă de gătit și confort și cu un design elegant, ce va frapa, cu acest cuptor veți găsi prepararea rețelor culinare o plăcere și o delectare. Acest model de 60 cm. deține 11 funcții diferite de gătit care vor permite rezultate de excepție indiferent de ce anume veți dori să pregătiți. Operat de controlul intuitiv M Touch, caracteristicile acestui faimos cuptor Miele includ și funcția Umiditate Plus care administrează o fină explozie de aburi în timpul procesului de gătire pentru a preveni deshidratarea alimentelor pe durata preparării. Cu ajutorul sondei de temperatură veți putea prepara orice fel de carne la temperatura dorită. Totodată, cele 100 de programe automate de gătire vă permit să vă relaxați în timp ce cuptorul își va configura toți parametrii pentru a obține rezultate de excepție. Atunci când ați terminat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățare datorită ingeniosului sistem pirolitic.

Construit și testat pentru a oferi performanțe timp de 20 de ani.

Finisaj din sticlă albă, nuanța Alb Brilliant.

Afisaj M Touch

Obţineţi rezultate rapide cu afişajul tactil: noul afişaj M touch este uşor de utilizat şi auto-explicativ. Acest afişaj vă permite să utilizaţi aparatele rapid şi intuitiv, folosind comenzi tactile sau glisând degetul pe afişaj. Numeroase funcţii pot fi selectate la atingerea unui buton. Afişajul central cu text şi simboluri albe pe fundal negru asigură vizualizarea perfectă a informaţiei. Când utilizatorul trebuie să urmeze instrucţiuni, informaţia este afişată colorat.

 

Specificatii
Cod de bare 4002515291511
OVERLAY in limita stocului!
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro