X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

EVS 6214 Sertar vidat incorporat, Negru - OUTLET

Cod : OMIE10246880
Compară produs
Descriere

Termeni si condiții:

  • Produsul vine fara ambalaj original.
  • Garantia comerciala este de 2 ani, insa Miele costruieste si testeaza toate produsele pentru a rezista 20 de ani.
  • Nu este inclusa livrarea produsului.
  • Functionalitate: Produsul a fost expus in showroom 
  • Exterior: Produsul se prezinta in stare excelenta

 

„Sous vide” este un termen franţuzesc, care se referă la prepararea „sub vid”. Când folosiţi această metodă, alimentele sunt preparate la o temperatură constant redusă pe o perioadă mai lungă de timp, în ambalajul vidat din cuptorul combi cu aburi. Aspectul, forma, mineralele şi vitaminele din alimente vor rămâne intacte. Graţie sertarului de vidare, carnea, peştele, legumele şi fructele sunt pregătite în cele mai bune condiţii pentru prepararea sub vid.Sertarul de vidare impresionează prin gama largă de utilizări. Funcţia de bază a sertarului este foarte simplă: Aerul este aspirat din pungile de vidare, după care acestea sunt închise etanş pentru a nu permite pătrunderea aerului. Alimentele păstrate prin această metodă îşi vor păstra prospeţimea pentru mai mult timp. În plus, sertarul de vidare păstrează alimentele în cele mai bune condiţii pentru prepararea sub vid. Sertarul de vidare este partenerul ideal pentru cuptorul combi cu aburi.

Alimentele sigilate sub vid rămân proaspete mai mult timp. Acestea se pot păstra în zona PerfectFresh a frigiderului. După sigilarea sub vid, peştele şi legumele îşi vor păstra prospeţimea mai mult timp fără a-şi pierde gustul sau calitatea. Sigilarea sub vid protejează alimentele de contaminarea prin miros sau aromă. În plus, după ce sunt sigilate sub vid, pâinea şi chiflele îşi păstrează prospeţimea mai mult timp la temperatura camerei.Dacă separaţi ierburile, brânza sau carnea feliată în porţii mici, veţi avea mereu produse proaspete la îndemână. Brânza îşi păstrează prospeţimea pentru mai mult timp după ce este sigilată sub vid. O porţie de lasagna se poate încălzi cu uşurinţă în cuptorul combi cu aburi, folosindu-se punga de vidare. Pentru a economisi spaţiu când plecaţi în vacanţă, puteţi porţiona alimentele precum fulgii de cerealele folosind sertarul de vidare.Recipientele de vidare sunt ideale pentru legume şi ierburi, care sunt alimente sensibile, precum şi pentru articolele alimentare care trebuie consumate în ziua preparării, cum ar fi carnea feliată. Trebuie doar să conectaţi recipientele la un adaptor special din sertarul de vidare, care apoi va extrage tot aerul din recipient.

Fără mâner, dar fiind dotat cu mecanismul Push2Open, sertarul de vidare EVS 6214 Negru Obsidian se potriveşte de minune cu designul aparatelor electrocasnice încastrate de la Miele. Sertarul poate fi deschis prin aplicarea presiunii fără folosirea mâinilor, ceea ce constituie un avantaj atunci când se transportă pungi de vidare pline cu alimente. Graţie panoului frontal cu arc, sertarul se deschide larg şi poate fi încărcat şi manevrat cu uşurinţă.

Specificatii
Cod de bare 2515666203
OVERLAY OUTLET
Tip Produs Cuptoare
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro