X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
10.12.2014

Despre Miele

Prezent pe cinci continente, Miele este singurul „premium brand” de aparate electrocasnice care se poate considera cu adevărat global. 

Filosofia Miele – Immer Besser


Cu o istorie de peste 100 de ani, brandul Miele a fost clădit pe efortul continuu de a fi ”Intotdeauna mai bun”. Fluxul de inovații și investirea în calitate a dus la ceea ce Miele este acum – un brand internațional, întotdeauna în top pentru calitate și inovație, fiind condus independent de aceeași familie timp de patru generații.

Ce înseamnă Miele?

 

 

 

Calitate

Produsele Miele au cea mai lungă durată de utilizare dintre toate aparatele electrocasnice. Toate electrocasnicele Miele sunt construite pentru a rezista timp de 20 de ani. Esențial pentru Miele este înțelegerea felului în care vor trăi, găti și se vor dezvolta generațiile următoare. De aici și marea responsabilitate pe care Miele și-o asumă în procesul de cercetare, proiectare, construire și testare a electrocasnicelor atât în ceea ce privește experiența utilizatorului cât și în ceea ce privește impactul asupra mediului.

Calitatea produselor Miele a fost confirmată în timp de clienții care au ales acest brand dar și de nenumărate premii internaționale importante câștigate. În 2014 calitatea și longevitatea produselor Miele au fost reconfirmate prin premiul National German Sustainability. 

Bucuria de a fi în bucărărie – Design for Life

Deși bucătăria a fost și este cel mai important spațiu într-o casă, stilul de viață contemporan s-a schimbat. Astfel, Miele oferă soluții diverse în ceea ce privește electrocasnicele pentru a satisface toate nevoile. Designul la Miele nu înseamnă doar exteriorul unui obiect, ci şi experienţa operatorului. Cu acest gând în minte, Miele contruiește produse care, în ceea ce priveşte designul, materialele şi funcţionalitatea, se potrivesc între ele perfect, pe întreaga diversitate a gamei.

 

Îngrijirea perfectă a hainelor

Miele este lider mondial pe mașini de spălat haine încă din 1899. Conform filosofiei de a fi întotdeauna mai bun, Miele lansează continuu inovații în premieră mondială în ceea ce privește performanțele de spălare a hainelor. Între acestea se numără: dozarea automată a detergentului în 2 faze, tamburul exclusiv Miele cu structură de fagure pentru protecția texturii hainelor, programe special optimizate pentru materiale delicate precum mătase, jeans, pilote sau haine cu puf, impermeabilizare, precum și funcția de pre-călcare a hainelor cu abur.

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro