X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
01.01.2019

Prosoapele sunt produse care vin în contact direct cu pielea ta, de aceea este important să le spălăm și să le îngrijim corect. Ele pot fi fabricate din mai multe tipuri de material, în general sunt utilizate bumbacul, fibrele sintetice sau o combinație între cele două. Prosoapele sintetice nu reușesc să-și îndeplinească sarcina de a absorbi eficient apa, astfel cele din bumbac sunt alegerea ideală pentru rezultate optime.  Țesătura prosopului este și ea destul de importantă, un prosop cu firul lung va fi întotdeauna mai pufos. În acest articol vă oferim câteva sfaturi pentru spălarea corectă a prosoapelor și păstrarea lor cât mai pufoase pe termen lung.

 

Cum se spală:


Prosoapele pot tolera temperaturi înalte de spălare. Pentru igienizarea corectă a lor, ele trebuie spălate la o temperatură de minim 60 de grade Celsius; unele elemente, cum ar fi halatele de baie trebuie spălate doar la 60 de garde Celsius.

Pentru primele 2 spălari, este indicat să spălăm fiecare prosop separat, la o temperatură de 60 de grade pentru a îndepărta excesul de colorant din procesul de producție.Prosoapele de calitate, pot fi spălate fără probleme la o temperatură de 90 de grade Celsius, temperatură care asigură că prosoapele dvs. nu mai au nicio bacterie sau acarieni.


Pentru a avea prosoapele pufoase după fiecare spălare este recomandat ca acestea să fie spălate într-o cuvă mare sau într-o cuvă normală dar cu încărcătură mai mică.

Cum se usucă:


Prosoapele uscate în aer rămân ușor aspre la atingere. Acest lucru poate fi evitat prin folosirea unui uscător de rufe. Dacă folosiți balsam de rufe, recomandăm utilizarea lui cu moderație întrucât acesta poate lăsa o peliculă pe prosop care va reduce capacitatea de absorbție a apei. Datorită tamburului unic Miele tip figure, prosoapele uscate în uscătoarele noastre rămân întotdeauna pufoase și delicate la atingere chiar și fără balsam. Pentru parfumarea frumoasă a prosoapelor, recomandăm odorizantele noastre pentru uscatoarele de rufe.

 




Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro