X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
29.05.2014

Sâmbătă, pe 24 aprilie, în showroomul nostru s-a ținut cursul de gătit Tapas, cea mai cunoscută categorie a gastronimiei spaniole, cu Adrian Hădean și Ciprian Tătaru. La o așa temă complexă și diversă s-au strâns 7 participanți, nu 6, ca de obicei, și toți au plecat acasă cu zâmbete și lecții importante despre gătit învățate de la cei doi chefi.

Miele Boutique se transformă astfel într-un spațiu de întâlnire și conversație între pasionații de gătit și cei doi bucătari, un spațiu cald, zicem noi, ca acasă. Totul este la dispoziția participanților, inclusiv electrocasnicele care pot fi testate de toți curioșii.


Nu vă reținem cu toate poveștile (s-a gătit și s-a discutat de la ora 2 după-amiaza până după 8), dar meniul a inclus cam 24 de feluri de tapas. Menționăm doar câteva: tortilla de patatas, tartar de ton, ceviche de biban de mare, cartofi noi umpluți cu ouă de prepeliță și crustă de Manchego, cotlet de miel (french rack) la cuptor, calamari, salată de fructe cu ulei de măsline și tarhon și multe altele, toate servite în combinații cum nu ne-am fi gândit.


Felurile din meniu au fost asortate cu vinuri alese de Adrian Hădean.


Prin urmare, o zi plină de degustări și farfurii frumoase.

Pe curând!

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro