X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Denim - Întreținere și spălare

23.06.2014

Denim, blug, jeans, sau blue-jeans, indiferent cum îl numim, reprezintă materialul cel mai popular şi mai folosit din întreaga lume. Denim-ul este făcut din bumbac și inițial a fost utilizat pentru confecționarea hainelor muncitorilor în mine. Astăzi, el este popular pentru fabricarea pantalonilor, a fustelor, a bluzelor sau a gecilor. Combinând nuanțe a mai multor culori (de obicei alb și albastru) rezultă culoarea lor caracteristică – albastru pe exterior și alb pe interior.

Cum se spală:


Denim-ul trebuie spălat la o temperatură de maxim 60 de grade Celsius iar denimul elastic la 30 de grade Celsius folosind un detergent care nu conține înălbitori. Pentru a evita dungile albe ce pot apărea pe suprafața hainelor din denim, recomandăm să le spălați întoarse pe dos și să selectați o viteză de centrifugare redusă. Pentru a evita decolorarea și pătarea altor haine, recomandăm spălarea blugul individual, pentru primele spălări. Tototdată, întrucât nu este întotdeauna clar la ce program ar trebui spălat – delicate sau bumbac – Miele a creat un program special dedicat hainelor din denim la care nivelul apei, ritmul de spălare și viteza de centrifugare sunt concepute special pentru acest tip de țesătură. Rezultatele – șifonare minimă și îngrijre optimă.

Cum se usucă:


O parte din uscătoarele Miele oferă un program special de uscare a hainelor din denim la care temperatura este atent controlată pentru a-și păstra forma inițială.

Cum se calcă:


În mod normal, hainele din denim nu au nevoie de călcare. E suficient să le îmbrăcăm după uscare și căldura corpului le va netezi.

 

 

 

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro