X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Miele Boutique - ThePerfectKitchen devine Miele Boutique - Kuiba!

19.12.2016

Pentru că întotdeauna vrem să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, în această toamnă am lucrat la reamenajarea și extinderea showroom-ului nostru, Miele Boutique. Nu ne-am completat doar gama de produse și servicii, ci am adăugat și un nume nou: Miele Boutique – Kuiba (ThePerfectKitchen). De ce Kuiba? Pentru că acest nou concept va aduce în viața ta stabilitate și siguranță și te va ajuta să îți transformi casa într-un univers armonios.

Cum îți imaginezi bucătăria ta de vis? Exact așa o vei putea proiecta împreună cu experții noștri în design de bucătării, astfel încât să te poți bucura la maximum de spațiul pe care îl deții. Apoi, trasformă-l într-unul primitor și funcțional pentru a te putea bucura cu adevărat de plăcerea de a găti.

Gătește cu spor și asigură curățenia casei tale cu cele mai inovatoare echipamente electrocasnice, de la cel mai mare producător de echipamente premium din lume, Miele. Ne mândrim pentru că suntem distribuitor exclusiv al acestui brand, iar la noi, vei putea găsi: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor, mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri.

Transformă, apoi, fiecare masă servită împreună cu prietenii sau familia, într-o poveste, cu ajutorul decorațiunilor și produselor pentru servirea mesei din cele mai noi colecții Villeroy & Boch, Alessi, Rosenthal sau Riedel.

Te așteptăm, așadar, în magazinul nostru Miele Boutique - Kuiba de pe strada București, nr. 55, din Cluj-Napoca.

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro