X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
06.12.2014

  

 

Un cadou Miele este un cadou pentru o viață! Surprinde-i pe cei dragi cu unul din electrocasnicele recomandate de Miele pentru Crăciunul de anul acesta.

Cafetieră CM6

One Touch for Two

Un cadou special pentru iubitorii de cafea. Cu un design elegant, această cafetieră va prepara automat cafeaua dorită la atingerea unui buton. Capabilă de a pregăti 8 tipuri de cafea: ristretto, espresso, cafea, cafea lungă, cappuccino, cafe latte, latte macchiato, CM6 îi va impresiona și pe cei mai pretențioși băutori de cafea. Și pentru că un cadou este întotdeaună mai bun când e împărtășit cu cineva drag, cu tehnologia One Touch for Two, această cafetieră poate prepara 2 cafele în același timp.  

Comandă aici.

Aspiratoare Miele

Un aspirator Miele va fi un prieten de nădejde de fiecare dată când este timpul pentru curățenie. Cu o gamă largă de modele, Miele îți oferă posibilitatea de a oferi un cadou personalizat precum aspiratorul C3 Cat&Dog pentru iubitorii de animale sau C3 Parquet care vine în dotare cu o perie specială pentru parchet, pentru cei care își doresc o îngrijire specială a suprafețelor delicate. În plus, cu o garanție comercială de 10 ani, puteți fi sigur că acest cadou va fi apreciat timp îndelungat.

Comandă aici.

Uscătoare de rufe Miele

Prin tehnologia inovatoare și sofisticată, Miele a perfecționat uscarea rufelor. Rezultatul vă trezește simțurile: articole uscate la perfecție, proaspăt parfumate, moi la atingere. Noua generație de aparate T1 iese în evidență prin trei dotări deosebite: Perfect Dry* vă usucă întotdeauna rufele la perfecție – datorită senzorului automat de umiditate. Pe lângă aceasta, FragranceDos le conferă rufelor un miros proaspăt și natural – prin intermediul flacoanelor de parfum unice de la Miele. Iar SteamFinish vă netezește rufele nu doar vizibil, ci și fără vreun efort – pentru o călcare ulterioară ușoară și rapidă, sau chiar pentru purtare directă, fără a mai călca. Descoperiți noua senzualitate a rufelor dumneavoastră – cu Miele.

Comandă aici.

 

Tigăi și Oale 

Tigăi și oale Ittala, fabricate special pentru Miele, pot fi un cadou ideal pentru cei pasionați de gătit și ca să te ajutăm financiar iți oferim 10% discount dacă introduci in coșul de cumpărături codul de voucher MIELEBCR1214.

Comandă aici.

Jucării electrocasnice

Jucării electrocasnice pentru copii, cum ar fi: aspirator, mașină de spălat vase, frigider sau cuptor combinat cu plită electrică. Este un cadou ideal pentru cei dragi.

Comandă aici.

Vedeți aici și gama de de decorațiuni de Craciun și cadouri recomandate de Miele Boutique. 

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro