X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Bumbac - Întreținerea și spălare - Tip of the day

03.06.2014

 Sfaturi de întreținere și spălare a hainelor din Bumbac, cel mai frecvent material întâlnit la hainele noastre.

Când avem în față un maldăr de haine murdare, ne uităm la ele încercând să găsim soluții cât mai eficiente de a le spăla rapid. Ce haine se pot spăla împreună și care e programul potrivit pentru fiecare e o dilemă pentru mulți dintre noi. De obicei nu sunt probleme dar se întâmplă uneori să avem și surprize când un produs se decolorează și ne strică o haină favorită sau când o haină întră la apă.

Cu acest ghid de întreținere a materialelor îți oferim câteva sfaturi de păstrare și spălare a fiecarui material – lână, mătase, bumbac, demin, în funcție de caracteristicile fiecăruia.

Sunt peste 300 de varietăți de bumbac în lume, 23% fiind produs în China și 20% în Statele Unite ale Americii. Deși are tendința de a se șifona ușor și nu reține foarte bine căldura, el este, totuși, foarte durabil, ușor de vopsit sau albit, fiind cea mai populară fibră naturală utilizată în producerea hainelor.

Bumbacul rezistă la numeroase cicluri de spălare și tolerează viteze foarte mari de centrifugare fără a suferi deteriorari.

Spălare:

Bumbacul alb poate fi spălat la temperatura de 95 grade Celsius cu un detergent universal (este de preferat să se folosească detergent pudră pentru că acesta conține agenți de înălbire, în comparație cu detergentul lichid). Cu toate acestea, trebuie urmărite instrucțiunile de pe fiecare haină pentru a evita posibilitatea intrării la apă.

Bumbacul colorat trebuie spălat la temperaturi de până la 60 grade Celsius cu un detergent special pentru haine colorate pentru a evita decolorarea materialului.

Uscare:

Bumbacul poate fi uscat în uscătorul de rufe, fiind rezistent la temperaturi mari.

Călcare:

Bumbacul trebuie călcat la temperatură înaltă (al 3-lea nivel) folosind abur. Cel mai bine este ca haina să fie puțin umedă și călcată pe dos.

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro