X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

VIP Cocktail în cadrul TEDx Cluj by Miele Boutique & Morphoza

14.11.2014

TedX Cluj, un eveniment bine cunoscut clujenilor este, din 2010, așa cum ne place să credem, un punct de întâlnire al ideilor care contează. Întrucât încercăm să facem o tradiție din a susține evenimentele în care credem, anul acesta Miele Boutique & The Perfect Kitchen și Morphoza au fost gazda unui cocktail VIP destinat speakerilor, organizatorilor și a altor oameni dragi nouă. Ideea evenimentului a venit din nevoia de aduce oamenii împreună și de crea un spațiu intim de discuție între cei prezenți.

Locația aleasă a fost showroom-ul Morphoza – atelier de interioare, un loc despre care am îndrăzni să spunem ca e chiar mai primitor ca ”acasă”. Miele Boutique a venit, bineînțeles, cu electrocasnicele și cu un live cooking experience susținut de chef Ciprian Tătaru și echipa lui - Tudor Marcu și Silviu Chelaru, proaspăt veniți de la Masterchef România.

TEDxCluj 2014 a avut loc pe 8 noiembrie și a avut ca temă LEARN, UNLEARN, RELEARN.
Lista de speakeri invitați a fost una spectaculoasă: Printesa Marina Sturza, pictorul Nicolae Maniu, Mihai Ghyca - descendentul familiei de domnitori moldoveni Ghyca, Dr. Raed Arafat, Alexandru Mironov – autor si povestitor SF, Dragos Bucurenci, Doina Costache, matematician Solomon Marcus, fondatorul GFK Romania Cosmin Alexandru. Acestia sunt oamenii care, într-un discurs de 20 de minute fiecare, au reușit sa ne umple de energie și inspirație. Trebuie să recunoaștem că ne-am bucurat foarte mult să îi avem aproape și la cocktailul organizat special pentru ei.

O scurtă introducere TEDx

Pornind de la conferințele TED, TEDx vine cu un program de evenimente locale, organizate independent, care aduc oamenii împreună pentru a împărtăși idei inovatoare sau experiențe personale. Subiectele, care pornesc de la 3 domenii largi  - Technology, Entertainment, Design (TED) – ajung să atingă o gamă mai largă de teme prin propunerile speakerilor invitați. Scopul – de a instiga la acțiune, de a inspira și motiva oameni cu idei sa investească în ideilor lo

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro