X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Combina frigorifica KFN 15943

Cod : MIE10721500
Compară produs
Descriere

NoFrost

 

 Datorită sistemului NoFrost, nu va mai trebui să decongelaţi niciodată frigiderul. Sistemul NoFrost distribuie uniform aerul rece şi uscat, deci în interior nu se va mai forma gheaţă. În plus, gheaţa nu-şi va face apariţia pe alimente, iar sertarele vor putea fi deschise şi închise cu uşurinţă fără acel strat supărător de gheaţă. NoFrost oferă un nivel înalt de confort când congelaţi alimente şi vă scuteşte de necesitatea decongelării.


Caracteristici Cheie

DynaCool (răcire dinamică)

Condiții de depozitare ideale pentru mâncare și vin

În plus faţă de temperatură, umiditatea aerului este de asemenea un factor important pentru păstrarea în cele mai bune condiţii a alimentelor şi vinului. Cu funcţia Răcire dinamică, un ventilator integrat asigură o circulare uniformă a aerului, pentru reglarea optimă a temperaturii şi umidităţii aerului.

SoftClose

Ușa aparatului se închide ușor

Uşi cu auto-închidere pentru frigiderul şi congelatorul: Cu SoftClose, sistemul de închidere inovator de la Miele. La un unghi mai mic de 30º, uşa se închide automat. Cu SoftClose, uşile se închid uşor - gata cu lovirea sticlelor de pe rafturile uşii atunci când închideţi uşa. 

Sistem de iluminat LED

Pentru atmosferă

Iluminatul indirect creează atmosfera ideală şi scoate în evidenţă calitatea înaltă a materialelor. LED-urile nu necesită întreţinere şi asigură iluminarea optimă a compartimentului interior. În comparaţie cu becurile convenţionale, LED-urile sunt deosebit de economice şi au o durată de funcţionare mult mai mare.

DuplexCool

 

Păstrare optimă a articolelor dvs.alimentare

DuplexCool asigură condiţii sigure de păstrare a alimentelor în combina frigorifică. Cele două circuite de răcire ajustabile separat pentru refrigerare şi congelare asigură o răcire optimă a fiecărui compartiment. Nu există schimb de aer între cele două zone. Alimentele din secţiunea de refrigerare nu se vor usca, iar mirosurile de la peşte, ceapă sau brânză, de exemplu, nu se vor transfera către celelalte alimente din secţiunea de congelare. 

ComfortClean

Rafturile ușii sunt lavabile în mașina de spălat

Rafturile de uşă Miele ComfortClean sunt foarte transparente. Acestea sunt realizate din plastic SAN de înaltă calitate şi sunt rezistente la zgârieturi, substanţe chimice şi temperaturi extreme. Toate rafturile de uşă din gamele de produse K 10000 şi K 30000 pot fi spălate uşor şi în condiţii de igienă în maşina de spălat vase (până la 55 ºC). Nu mai este necesar să curăţaţi rafturile manual.

.

VarioRoom

Utilizare variabilă compartiment de congelare

Puteţi creşte dimensiunea secţiunii de congelare după cum doriţi, graţie construcţiei care permite adaptarea a spaţiului: VarioRoom. Această caracteristică este foarte utilă dacă doriţi să depozitaţi alimente congelate voluminoase. Sertarele şi rafturile din sticlă pot fi scoase uşor, pentru ca dvs. să creaţi mai mult spaţiu în cel mai scurt timp. 

Aplicația Miele@mobile

Conectare inteligentă în rețea

Mai multe aparate electrocasnice Miele pot comunica pentru a fi integrate într-o reţea de date. Puteţi identifica aceste aparate prin simbolul Miele@home. Mai multe informaţii sunt disponibile pe internet, la adresa www.miele-at-home.de 

 

Specificatii
Cod de bare 4002515887547
Accesorii
Rafturi sticla
Iluminat LED
Suport pentru sticle
Suport pentru oua
Suport pentru unt
Sertar legume/fructe
Sertar congelator
Tava pentru cuburi de gheata
Conectare aparat electrocasnic in retea
Miele@home Indiferent că sunteți acasă sau plecat – controlați aparatele dvs de la dist. pt o rutină zilnică mai flexibilă.
Date tehnice
Volum total (l) 446
Volum frigider (l) 331
Volum congelator (l) 115
Dimensiuni în mm (înălţime) 2.020
Dimensiuni în mm (adâncime) 630
Nivel de zgomot în dB(A) re 1 pW 42
Design
Tip combina frigorica Freestanding
Deschidere usa Dreapta
Culoare usa Inox
Eficienta si sustenabilitate
Clasa de eficienta energetica (A+++ - D) A++
Eficienţă şi sustenabilitate
Consum anual de energie în kWh 289
Functii
DynaCool
Tip aparat
Tip aparat Combina frigorifica
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro