X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

WTH 730 WPM Masina de spalat cu uscator

Cod : MIE10541140
Compară produs

Accesorii si consumabile potrivite

UltraPhase 2 Detergent rezerva
Cod MIE10803720
livrare 1-4 zile lucratoare
Preț 68,00 Lei
livrare 1-4 zile lucratoare
Cartus TwinDosCare
Cod MIE11171420
livrare 1-4 zile lucratoare
Preț 53,00 Lei
livrare 1-4 zile lucratoare
WTZH 730 WPM Masina de spalat cu uscator
Cod MIE10521550
la comanda
Preț 12.890,00 Lei
la comanda
Cartus gol detergent lichid, recipient 2
Cod MIE10223120
livrare 1-4 zile lucratoare
Preț 114,00 Lei
livrare 1-4 zile lucratoare
Cartus gol detergent lichid, recipient 1
Cod MIE10223070
livrare 1-4 zile lucratoare
Preț 114,00 Lei
livrare 1-4 zile lucratoare
Capsule CapDosing OUTDOOR pentru geci
Cod MIE10217200
livrare 1-4 zile lucratoare
Preț 97,00 Lei
livrare 1-4 zile lucratoare
Descriere

AutoDos de la Miele cu detergent PowerDisk

Sistem de distribuire a detergentiilor lichizi cu o singură atingere

Mai curat ca niciodată: distribuire automată cu ajutorul  sistemului revoluționar in 2 faze.

Sistemul Miele în 2 faze. Pentru eficienţă maximă,sistemul TwinDos distribuie UltraPhase 1 şi UltraPhase 2 la momentul optim în procesul de spălare. Sistemul în 2 faze TwinDos plus obţine performanţe optime de spălare şi oferă cel mai bun sistem cu detergent lichid de pe piaţă printr-o simplă apăsare de buton.


Caracteristici Cheie

SteamCare

Funcția SteamCare folosește abur pentru a netezi hainele ușor și eficient.Astfel, durata de călcat se reduce cu până la 50 %*. Când aveți de-a face cu mai multe tipuri de țesături, călcatul devine super usor. Cu funcția de "netezire cu aburi" puteți spăla și netezi hainele într-un singur pas. Cu funcția de "finisare cu aburi" puteți netezi textilele deja spălate. Cu funcția "Împrospătare" puteți reîmprospăta și netezi hainele curate, purtate puțin.

QuickPower

Programul QuickPower asigură rezultate optime de uscare în cel mai scurt timp. Prin conectarea tehnologiei PowerWash cu uscare eficientă prin condensație, modelul XL poate spăla în mod perfect și poate usca în mod optim 4 kg de rufe în 2 ore și 59 de minute sau 5 kg în 3 ore și 29 de minute.

CapDosing

Articolele ce necesită un tratament special se pot îngriji comod folosind capsulele Miele. Doar introduceți-le în compartimentul pentru balsamul de rufe. Aparatul distribuie conținutul la momentul ideal al procesului de spălare - automat. Alegerea dumneavoastră: 6 detergenți speciali (Sport, Puf, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Agent de impermeabilizare), 3 tipuri balsam de rufe (Aqua, Nature, Cocoon) și un potențiator pentru murdăria încăpățânată.

Calitate

Panou frontal emailat

Miele este singurul producător de aparate de uz casnic care a emailat panourile frontale ale tuturor maşinilor de spălat, uscătoarelor şi maşinilor de spălat cu uscător. Emailul de înaltă calitate este rezistent la zgârieturi, la coroziune, la substanţe alcaline, este impermeabil la acizi si uşor de curăţat.

Cea mai înaltă calitate Miele pentru durată de viață mare

Miele efectuează teste de anduranţă intensive în timpul stadiului de dezvoltare, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. În cadrul acestui test, maşina trebuie să spele timp de 10.000 de ore. Acest lucru implică efectuarea a circa 5.000 de programe de spălare. Privind din perspectiva de zi cu zi, această cifră echivalează cu aproximativ 5 programe pe săptămână cu o durată medie de 2 ore - timp de 20 de ani.

Confort

WiFiConn@ct

Cu WiFiConn@ct puteți conecta comod electrocasnicele Miele la internet prin router-ul WiFi. Utilizați smartphone-ul sau tableta pentru multe beneficii: apelați o stare a electrocasnicelor când sunteți acasă sau pe drum; primiți notificări, de ex. când trebuie să completați cu detergent, utilizați magazinul online Miele pentru comenzi directe. Aveți nevoie de aplic Miele@mobile pe care o puteți descărca gratuit din Google Play și App Store.

MultiLingua

Aparatul dvs. poate afișa informații și sfaturi în mai multe limbi, pentru a fi siguri că înțelegeți totul. Doar selectați limba dvs. din meniul relevant. Un steag vă direcționează. Astfel, vă puteți orienta chiar dacă a fost selectată o limbă pe care nu o înțelegeți.

ProgrammeManager

Puteți folosi setările din ProgrammManager pentru a personaliza procesul de spălare și uscare în funcție de necesitățile dumneavoastră, de ex.:
Intensiv: performanțe superioare cu o durată normală a programului.
Eco: economie de energie cu aceeași performanță.
Foarte blând: îngrijire blândă a rufelor și mai puțin călcat.

Opțiune pete

Într-o maşină de spălat cu uscător Miele pot fi eliminate până la 23 de tipuri diferite de pete - până la 3 tipuri de pete în acelaşi timp. Doar selectaţi programul corespunzător, iar programul de spălare va fi ajustat în consecinţă, pentru a trata cu exactitate petele în cauză. Ghidul integrat de îndepărtare a petelor de pe afişaj oferă sfaturi pentru eliminarea eficientă a petelor. Această funcţie este oferită numai de aparatele Miele.

Eficienta si sustenabilitate

Eficiență energetică

Maşinile de spălat Miele sunt ecologice şi consumă doar cantităţile de apă şi energie electrică necesare. Cele mai economice dintre acestea sunt chiar cu 40% mai eficiente decât se impune prin valoarea de prag (46) pentru cel mai mare nivel de eficienţă energetică, A +++.

 

Centrifugare termică

Înainte de uscare, hainele sunt centrifugate într-un curent de aer cald, iar viteza de centrifugare este crescută treptat. Acest lucru reduce conţinutul de apă din rufe înaintea ciclului de uscare efectiv, ceea ce economiseşte timp şi energie electrică.

 

Debitmetru

În plus față de funcția de recunoaștere automată a încărcăturii, unele mașini de spălat cu uscător sunt prevăzute cu un debitmetru. Prin utilizarea debitmetrului, apa alimentată este măsurată și controlată extrem de precis. Acest lucru ajută la economisirea apei, ceea ce face ca aceste aparate să fie extrem de economice și ecologice.

 

Motor ProfiEco

Cu mașinile de spălat Miele cu uscător, beneficiați de motoare extraordinar de puternice. Motorul ProfiEco este de asemenea deosebit de economic și silențios. Acesta consumă mai puțină electricitate și nu necesită întreținere. Pentru spălare și uscare eficientă și comodă timp de mulți ani.

 

Specificatii
Cod de bare 4002515778814
Centrifugare
Putere viteza de centrifugare 1600
Date tehnice
Greutate în kg 94
Putere electrică totală în kW 2,10-2,40
Tensiune în V 220-240
Tensiune nominală siguranţă în A 10
Design
Culoarea aparatului Alb Lotus
Eficienta si sustenabilitate
Consum de apă anual în l 90
Comentarii produs
gornea, dimensiunile va rog , pt masina spalat cu uscator.
03/06/2019 10:37:00

Cunosc produsle , sunt ff bune .Practic sunt pe viata.

Miele Online Shop | 03.06.2019 10:39

Buna ziua,

Dimensiunile aparatului sunt urmatoarele:

Dimensiuni în mm (lăţime)
596
Dimensiuni în mm (înălţime)
850
Dimensiuni în mm (adâncime)
637
Adâncime cu uşa deschisă în mm
1.055
Greutate în kg
94

Mihai Alexa, Despre https://miele.kuiba.ro/produse/masini-de-spalat-cu-uscator/masina-de-spalat-cu-uscator-wtzh730-wpm-pwash-2-0-tdos-wifi-xl
18/04/2019 09:36:00

Ce dimensiuni are modelul ? Sunt interesată de achiziționarea unei mașini de spălat cu uscător precum și a unei mașini de spălat vase, aveți show-room?

Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro