X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
Stoc epuizat, acest produs nu se mai poate comanda.

WMV 963 WPS XL Tronic Masina de spalat rufe - Miele

Cod : MIE10499100
Descriere

Spalare rapida si economa Miele Powerwash Dozaj automat a detergentului TwinDos Spalare a materialelor delicate cu sistem CapDos

WMV 963 XL este modelul de top din gama de mașini de spălat rufe. Oferă o capacitate foarte mare de spălare, de 9 kg și o serie de caracteristici noi pentru rezultate mai curate și proaspete. Unic la acest model este design-ul elegant, care oferă comenzi intuitive touch screen, astfel aduce confort maxim și design in casa dvs. 

Prin utilizarea noului sistem Powerwash 2.0, această mașină pulverizează apă asupra hainelor dumneavoastră, astfel spălarea este mai economă cu 40% decât clasa de eficiență A+++-40% și cu sistemul Quick Powerwash (spălare rapidă), este nevoie de doar o oră pentru a rula o spălare completă. Noul sistem CapDos, permite spălarea a materialelor speciale, cum ar fi: lână, mătase, haine de exterior sau haine de sport, cu ajutorul unor capsule de detergent Miele care conțin dozajul ideal pentru un ciclu. Pentru că nu dorim sa vă faceți griji asupra costurilor de detergent pentru hainele de zi cu zi, Miele a conceput sistemul TwinDos, care dozează automat detergentul Miele sau orice alt detergent de pe piață in două faze.

Această mașină inteligentă vă oferă posibilitatea să selectați dintr-o listă de 19 tipuri de rufe diferite, având foarte mare grijă de țesăturile diversificate din aceeași încărcătură – este perfect atunci când nu aveți îmbrăcăminte suficientă dintr-un singur tip de material pentru o spălare. Mai mult, găsiţi la  acest model, toate caracteristicile pe care le asteptaţi de la o masină de spălat Miele, incluzând program de spălare rapidă de 20 de minute, program cu acţiune puternică de îndepărtare a petelor sau posibilitatea de a salva programele personalizate.

De asemenea, acest model este dotat cu sistem de protecţie pentru apă (Water Protection System) cu o garanţie exclusivă pe viaţă împotriva inundaţiilor iar finisajul alb lucios, tamburul iluminat LED şi ecranul tactil (touch screen) îi conferă un aspect plăcut acestei mașini pe care o  transformă într-un element atractiv în casa dumneavoastră, iar modul în care această maşină de spălat este proiectată, construită și testată vă va oferi performanțe superioare de spălare timp de 20 de ani.


Specificatii
Cod de bare 4002515771464
Centrifugare
Putere viteza de centrifugare 1600
Confortul utilizatorului
Start intarziat pana la 24 de ore Da
Afisare timp Da
Indicator de etapă a programului Da
Indicator numaratoare inversa timp Da
Sertar de distribuire AutoClean Da
Iluminare tambur Da
SteamCare Da
Texte informative Da
Asistent rufe Da
Design
Versiune panou frontal TouchTronic
Poate fi asezat suprapus Da
Tip comanda Emailat(exclusiv Miele)
Culoarea aparatului Alb
Design usa Alb cu margine Chrome
Eficienta si sustenabilitate
Consum de apă anual în l 11000
Motor ProfiEco Da
Eficienţă şi sustenabilitate
Funcţie EcoFeedback Da
Intretinere blanda rufe
Incarcare in Kg 9/72
Tambur cu structura de fagure Da
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro