X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
Stoc epuizat, acest produs nu se mai poate comanda.

PWT 6089 VARIO OCTOPLUS

Cod : PWT6089
Descriere

Octoplus

Ai nevoie de o mașină de spălat profesională, dar nu ai destul spațiu pentru amplasarea ei? Alege masina de spălat suprapusă Octoplus, din gama noastră profesională. Cu uscătorul situat pe mașina de spălat, Miele Octoplus ocupă o suprafață de numai 1 m2 la sol. Mai mult, acest model încape cu ușurință pe căile de acces înguste, ceea ce ajută și la o instalare facilă.

Cu panoul de control localizat între cele 2 componente - mașina de spălat și uscătorul - și meniul poziționat astfel încât să fie ușor de vizualizat, Octoplus asigură o utilizare ușoară. Panoul de comandă Profitronic L Vario, de la Miele, cuprinde comenzi intuitive, disponibile într-un pachet lingvistic variat, având posibilitatea de a alege limba de navigare preferată. Mașina de spălat suprapusă Octoplus, de la Miele, vă va ajuta să economisiți apă, timp și bani!

Câteva dintre caracteristicile acestui model, recunoscute și apreciate de clienții noștri: cicluri scurte de spălare, dar cu performanță ridicată, programe flexibile de spălare, ușor de folosit. Modelul PWT 6089 Vario conține o mașină de spalat și un uscător, ambele cu capacitate de 8 kg și un tambur de 180 litri. În plus, este demonstrat faptul că tamburul fagure de miere, soluție patentată Miele, oferă protecție sporită țesăturilor hainelor dumneavoastră. Puteți opta pentru integrarea unui sistem de plată destinat spălătoriilor automate, pentru varianta din inox sau finisaje Octoblue.

Caracteristici cheie:

  • Capacitate 2 x 8 KG
  • Timp de spălare 53 de minute
  • Timp de uscare 37 de minute
  • Panou de comanda Profitronic L Vario cu 14 programe standard și 5 programe speciale programabile.
  • Economă : Senzor pentru reglajul automat al consumului de apă
  • Datorită tamburului Miele, programele sunt scurte si consumul de apa este redus
  • Calitate Miele - Construit si testat pentru cel putin 30.000 de cicluri de spălare
  • Tamburul patentât Miele, in forma de fagure de miere creeaza un strat de apa care protejeaza hainele si previne ruperea fibrelor.

Specificatii
Date tehnice
Conexiune Electric
Dimensiuni în mm (înălţime) 1920
Dimensiuni în mm (lăţime) 692
Dimensiuni în mm (adâncime) 763
Intretinere blanda rufe
Incarcare in Kg 80/180
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Boutique Cluj
designed by headstart.ro