X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Miele a lansat noua Generație 7000, de electrocasnice încorporabile!

16.09.2019

Generația 7000: Miele lansează o gamă complet nouă de aparate încorporabile.

Electrocasnice incorporabile Miele generatia 7000

• Excelență culinară combinată cu simplitate și eleganță 

• Asistenții (Senzorii) inteligenți susțin procesul de gătit 

• Cea mai mare lansare de produse din istoria companiei 

Cu generația sa, 7000, Miele reînnoiește întreaga sa gamă de electrocasnice încorporabile, de la cuptoare și plite, până la aparate de cafea și mașini de spălat vase. Din punct de vedere estetic, Generation 7000, cu cele patru noi linii de design, oferă inspirație pentru orice stil de design interior. Un avantaj suplimentar îl reprezintă ușurința cu care noile aparate Miele îi asistă pe utilizatori în atingerea excelenței culinare. Există, de asemenea, asistenți inteligenți încorporați, incluzând o cameră foto în cuptor și un sistem care împiedică uscarea sau deshidratarea alimentelor (în special a cărnii). Funcțiile diverse anticipează până și acțiunile utilizatorului. Cu Generația 7000, Miele introduce aproape 3000 de modele în întreaga lume. Noua gamă va fi lansată în mai 2019. 

 

„Ce stil de bucătărie mi se potrivește cel mai bine?” 

Raspunsurile sunt oferite de liniile de design PureLine, VitroLine, ArtLine si ContourLine: PureLine oferă un look modern, contemporan, cu un mâner solid,  ornamente din oțel inoxidabil și un front de sticlă în negru obsidian. VitroLine subliniază stilul său rezervat și integrator, cu un mâner în culoarea aparatului, iar ArtLine, cu abordarea sa minimalistă, se deferențiază printr-un mâner clasic. Liniile de design VitroLine și ArtLine, cu fronturile reduse din sticlă, sunt disponibile în gri grafit, alb strălucitor și negru obsidian. În contrast, ContourLine se bazează foarte mult pe structura din oțel inoxidabil: aici, accentul se pune pe prezentarea aparatului și a tehnologiei sale. 

Electrocasnice incorporabile Miele generatia 7000

 

Naturalețea și ușurința operării lasă mai mult spațiu pentru creativitate 

Odată ce problema de design a fost abordată, aparatele din cadrul aceleiași linii de proiectare pot fi combinate virtual la alegere. Acest lucru se datorează faptului că toate aparatele par a proveni din aceeași matriță. Acest lucru este valabil și pentru utilizarea acestora: "Aparatele Generation 7000 ghidează clienții noștri în procesul de gătire. Pașii de operare sunt intuitivi, procesele sunt fluente și naturale ", spune designer-ul șef Miele, Andreas Enslin. "Această nouă ușurință de manevrare oferă mai mult spațiu creativității". Controalele și afișajele importante sunt amplasate exact în aceeași poziție în întreaga gamă, ceea ce face posibilă o abordare comună în operarea tuturor electrocasnicelor. Sau, cu alte cuvinte: o persoană familiarizată cu un cuptor încorporabil va opera, de exemplu, un cuptor cu aburi combinat sau o mașină de cafea cu aceeași familiaritate încă de la început. 

Utilizarea intuitivă este susținută și de MotionReact, o altă caracteristică a tuturor produselor Miele: când este necesar, electrocasnicele sunt capabile să anticipeze mișcările utilizatorului și să pornească automat când acesta se apropie, activând iluminarea cuptorului sau dezactivând tonul de apel la sfârșitul unui program. 

 

TasteControl previne, în premieră mondială, gătirea excesivă a mâncărurilor 

Când lucrurile se încălzesc prea tare, TasteControl intră în acțiune. În ceea ce privește cuptoarele, această funcție împiedică gătirea excesivă mâncării, prin aducerea rapidă a temperaturii în interiorul cuptorului la sfârșitul programului. Procesele de gătire se termină la timp, prevenind în mod sigur gătirea alimentelor în căldura reziduală a cuptorului, fapt ce ar cauza uscarea acestora.

  

Ochiul cuptorului: Fotografii trimise din interiorul cuptorului, direct pe smartphone 

Din dorința de a obine cele mai bune rezultate posibile, o cameră instalată în cuptor furnizează un suport valoros pentru utilizator. Și, pentru prima dată, această caracteristică este disponibilă și pe modele pirolitice de auto-curățare, în care camera este supusă unei călduri intense. Camera foto încorporată, rezistentă la căldură, transmite imagini în calitate HD pe o tabletă sau smartphone. Direct de pe dispozitivul mobil, se pot face, cu ușurință, ajustări la temperatura și timpul de gătire. 

O condiție prealabilă pentru utilizarea camerei este conexiunea la Internet. Majoritatea aparatelor din toate categoriile de generație 7000 au deja la bord un modul Wi-Fi, care, atunci când este conectat la aplicația mobilă Miele, activează o serie întreagă de funcții noi și suplimentare. Noile mașini de spălat vase Generation 7000 cu AutoDos și PowerDisk funcționează independent, odată ce au fost programați timpii de pornire. Un aparat conectat poate fi pornit sau oprit de pe o tabletă sau un smartphone. O altă caracteristică nouă este funcția RemoteService prin care actualizările software pot fi descărcate într-un aparat electrocasnic, pentru a fi, ulterior, instalate  cu ușurință. Înainte, acest lucru a necesitat apelarea la un service. Acest lucru este interesant, de exemplu, pentru noi aplicații sau servicii care pot fi introduse abia în următorii doi sau trei ani. 

Lansarea noii generații acoperă toate cuptoarele, plitele, mașinile de spălat vase, cuptoarele cu abur, microundele, unitățile combinate, mașinile de cafea, sertarele termice și sertarele de vidare. "Cu aproape 3.000 de versiuni noi în întreaga lume, care acoperă 15 grupuri de produse și 10 fabrici de producție Miele, aceasta reprezintă cea mai mare lansare de produse din istoria companiei noastre", susține Gernot Trettenbrein, directorul diviziei de aparate de uz casnic a grupului Miele. "Generația 7000 excelează cu inovații fascinante, care fac gătitul mai simplu, mai convenabil și mai sigur – pus la dispoziție doar de Miele". În plus, mașinile se integrează perfect în toate stilurile și mediile de bucătărie. Trettenbrein: "Suntem încrezători că Generation 7000 va consolida și mai mult poziția Miele pe piața electrocasnicelor premium încorporate". 

Display M Touch din generatia 7000 Miele

 

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro
-17%
Aspirator C3 Electro ecoline 10333140
Cod MIE10333140
stoc limitat
"> Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
Preț 1.799,00 Lei
Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
stoc limitat
-17%
Aspirator C3 Electro ecoline 10333140
Cod MIE10333140
stoc limitat
"> Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
Preț 1.799,00 Lei
Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
stoc limitat
Nou
G 7100 SC Masina de spalat Vase Freestanding
Cod MIE11070390
la comanda
Preț 4.595,00 Lei
la comanda
Preț 5.575,00 Lei
la comanda
Nou
G 7360 SCVi AutoDos Masina de spalat Vase Integr
Cod MIE11070970
la comanda
Preț 7.270,00 Lei
la comanda
Preț 12.355,00 Lei
la comanda
Nou
DGC 7860 GRGR Cuptor Combi cu Aburi Vitro Line
Cod MIE11107250
la comanda
Preț 22.790,00 Lei
la comanda
Nou
PWM 506 DV LW Mop Star 60 Masina de spalat Mopuri
Cod MIE11049750
la comanda
Preț 14.990,00 Lei
la comanda
Preț 13.790,00 Lei
la comanda
Nou
PWM 507 DP SST Masina de spalat profesionala ,7kg
Cod MIE11049680
la comanda
Preț 14.500,00 Lei
la comanda
Preț 22.190,00 Lei
la comanda