X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
13.01.2018

La începutul acestui an, compania germană Miele a anunțat schimbări în ceea ce privește identitatea de marcă a firmei, după 20 de ani de utilizare a vechiului logo. Mai specific, schimbările anunțate se referă la fundalul roșu care înglobează numele brand-ului. Acesta devine mai generos, mai aerisit, în urma modificărilor la nivelul proporțiilor.

De asemenea, nuanța emblematică Miele va fi înlocuită cu o nuanță mai închisă de roșu, care va alinia identitatea vizuală a companiei la amenajarea standard a magazinelor de brand. Toate acestea vor ajuta la o comunicare unitară și armonioasă a valorilor brand-ului Miele. Aceste noutăți vor genera noi oportunități de utilizare a logo-ului și în sfera digitală, pe site-uri și în aplicații, dar și o standardizare a comunicării de brand la nivelul tuturor punctelor de contact cu clientul.

Conversia la nivel internațional către noul logo se va face treptat, urmând să existe o perioadă de tranziție, mai ales în ceea ce privește semnalistica pe fațadele showroom-urilor Miele.

Miele@home - aplicația prin care puteți monitoriza electrocasnicele Miele.

Cu ajutorul tehnologiei wireless, aplicația mobilă Miele@home vă oferă posibilitatea de a verifica și de a vă putea asigura că totul este bine acasă în timp ce sunteți plecați. Cât mai durează ciclul de spălare? Ușa frigiderului este într-adevăr închisă? Când poate fi scoasă friptura din cuptor? Cu ajutorul aplicației Miele@home instalată pe Smartphone-ul dumneavoastră veti putea controla totul.

Despre Miele

Miele este unul dintre cei mai renumiți producători mondiali de aparate de uz casnic premium, inclusiv aparate de gătit, coacere și gătit cu abur, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse pentru îngrijirea podelei. La toate acestea se adaugă mașini de spălat vase, mașini de spălat și uscătoare de rufe pentru uz comercial, precum și mașini de spălat și dezinfectanți pentru utilizare în aplicații medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt fabrici de producție în Germania, precum și alte puncte de producție în Austria, Republica Cehă, China și România. Miele este reprezentată cu filiale proprii de vânzări și prin intermediul importatorilor din aproape 100 de țări.

Despre Kuiba

KUIBA - Living.Beautiful își propune să ofere clienților o experiență nouă de shopping. Înainte de a fi un simplu magazin, KUIBA este un concept viu, cald și personal, iar calitatea, autenticitatea și inovația definesc selecția de produse din portofoliul Kuiba.

Fie că este vorba despre un cadou deosebit sau despre amenajarea propriei bucătării, KUIBA oferă o gamă diversificată de produse durabile și performante. Cu un portofoliu de brand-uri recunoscute la nivel internațional pentru calitatea produselor lor, misiunea Kuiba este aceea de a crește constant, de a depăși piața și de a oferi soluții de amenajare și dotare a bucătăriei cu un design inovativ și funcțional care răspunde și celor mai înalte standarde estetice și de calitate.

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro