X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

CS 7632 FL Plita Tepan Yaki Plita SmartLine

Cod : MIE10681670
Compară produs
Descriere

Plita cu inductie CS 7632 FL Teppan Yaki este ideala pentru pregatirea unor preparate delicioase si se potriveste perfect alaturi de alte elemente SmartLine.

Cu ajutorul functiei Stop&Go, toate zonele de gatit pot fi reduse la primul nivel de putere prin simpla apasare a unui buton. in acest fel, plita poate fi lasata fara supraveghere pentru o perioada scurta de timp fara ca preparatele sa se arda. Cand reveniti la plita, nivelul de putere stabilit anterior poate fi reactivat cu o alta atingere de buton.  
De asemenea, prin functia de pastrare la cald, puteti pastra preparatele calde in cel mai usor mod, indiferent de cantitatea acestora. Prin monitorizarea inteligenta a temperaturii de la baza tigaii, preparatele sunt mentinute la temperatura optima de servire, fara a se arde. astfel, va veti putea concentra pe prepararea celorlalte feluri de mancare din meniu.  

Specificatii
Cod de bare 4002515836101
Confortul utilizatorului
Stop & Go Da, toate zonele de gătit pot fi reduse simultan la primul nivel de putere.
Timer Da
Funcţie de păstrare cald • Păstrați mâncarea caldă fără a o arde: baza vaselor este la temperatura optimă, monitorizată inteligent.
Opţiuni de setare individuală (de ex. semnale acustice) Da, setările de bază ale plitei pot fi adaptate pentru a corespunde preferinţelor dvs. personale
Suprafaţă ceramică uşor de curăţat Plitele cu vitroceramică sunt foarte uşor de curăţat. Murdăria poate fi îndepărtată foarte uşor şi rapid.
Afișaj touch control Smart Select
Date tehnice
Dimensiuni în mm (adâncime) 520
Dimensiuni în mm (lăţime) 378
Putere electrică totală în kW 2,6
Greutate netă în kg 8
Lungime cablu de conectare in m 1,5
Tensiune în V 220-240
Gama SmartLine
Design
Instalare Flush Da, plită fără ramă. Poate fi integrată perfect şi fără lufturi în blatul de lucru. Aceste plite nu au colţuri sau muchii ascuţite. Miele oferă şi plite încorporate special concepute pentru instalarea în blaturi din sticlă, având o rază mai mare la colţuri.
Plită
Tip încălzire Inducție
Siguranţă
Indicator de căldură reziduală • Practic: indicatorul de căldură reziduală vă reamintește să nu atingeți zonele de gătit cât timp sunt fierbinți.
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Produse similare sau compatibile:

Solutie Curatare Suprafete Inox
Cod MIE11023350
livrare 1-4 zile lucratoare
Preț 62,00 Lei
livrare 1-4 zile lucratoare
Set Micro Lavete
Cod MIE10159570
livrare 1-4 zile lucratoare
Preț 59,00 Lei
livrare 1-4 zile lucratoare
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro