X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
Stoc epuizat, acest produs nu se mai poate comanda.

ESW 6214 Sertar termic, Inox

Cod : MIE9349000
Descriere

Acest sertar termic sofisticat face mai mult decât să păstreze la cald vesela. Cu o gamă de temperatură intre 40-85 de grade, utilizează un ventilator pentru a găti la temperaturi scăzute, făcându-l ideal pentru gătire lentă. Acest sertar vine cu programe presetate cu temperaturi ideale pentru cești, veselă și menținerea la cald a măncării și o capacitate de 25 kg care vă oferă o mulțime de spațiu pentru a potrivi difertite feluri de mâncare cu ușurință.

Sistemul Push-to-open și Soft-close al acestui produs garantează o deschidere și inchidere ermetică și ușoară, astfel  impedică vărsarea alimentelor și deteriorarea veselei. Deasemenea acest sertar vă anunță in momentul in care a ajuns la temperatura prestabilită și vă oferă posibilitatea să gătiți mâncarea peste noapte sau in timp ce sunțeti plecat la servici. Acest sertar se poate conecta și cu o cafetieră incorporabilă Miele pentru a vă preincălzi ceștile de cafea.

Sertarul termic ESW 6214 vine cu finisaj parțial din sticlă neagră și inox. Display-ul este cu butoane tactile prestabilite pentru selectarea temperaturilor si a timpului de funcționare, iar ca și fiecare electrocasnic Miele este fabricat și testat pentru minim 20 de ani de utilizare fără probleme.

Specificatii
Cod de bare 4002515188132
OVERLAY Stoc limitat!
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro