X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

B 995 D Calandru

Cod : MIE7222760
Compară produs

Accesorii si consumabile potrivite

Husa pentru calandru B990/B995D Miele
Cod MIE7459620
stoc limitat
Preț 154,00 Lei
stoc limitat
Descriere

AutoDos de la Miele cu detergent PowerDisk

Selectarea temperaturii pentru a se potrivi materialelor textile

Puterea de încălzire poate fi stabilită în conformitate cu eticheta de întreținere a textilelor, ceea ce înseamnă că fibrele sunt tratate ușor. Căldura este distribuită optim pe întreaga suprafață datorită celor trei elemente de încălzire. Acest lucru asigură rezultate optime de călcare.


Caracteristici Cheie

Steam function

Această funcție permite călcarea cu abur. Tehnologia "Twin-tank" asigură o alimentare rapidă cu aburi, o distribuție uniformă a aburului pe întreaga suprafață de călcat și până la 40 de minute de călcat cu abur fără a mai fi necesară umplerea rezervorului de apă. Un led indică în timp util dacă este necesară mai multă apă. Folosește apă de la robinet. 0,84 l capacitate.

Ironing sitting down

Mișcarea rolei este declanșată de un comutator de picior care funcționează fără probleme; placa încălzitorului este coborâtă pe îmbrăcăminte și aplică presiune. O poziție așezată ergonomic reduce tensiunea pe spate și menține ambele mâini libere.

Presiune ridicată de contact

În timpul călcării, placa încălzitorului este presată împotriva rolei cu o presiune de 0,35 N / cm². Pentru a crea o presiune comparabilă la călcarea manuală, va trebui să apăsați fierul pe masa de călcat continuu cu o greutate de aprox. 7 kg. Pentru rezultate optime de călcare cu puțin efort.

Rezultate perfecte la calcat

Cilindru cu lățimea de 83 cm

Zona de călcat este de cinci ori mai mare decât cea a unui fier convențional. Lățimea rolei de 83 cm permite călcarea foarte ușoară a obiectelor mari. De exemplu, un caz de pernă poate fi călcat într-un singur pas de lucru.

 

Spațiu suficient de stivuit

După călcare, rufele cade în pliuri libere în spațiul mare de depozitare.

 

Siguranta

Protectie automată pentru degete

În cazul în care degetele se vor afla sub dispozitivul de siguranță al degetului, comutatorul de siguranță va reacționa imediat și va opri motorul. Mișcarea rolei se oprește și placa încălzitorului se retrage. Acest lucru vă asigură că degetele sunt protejate.

Decuplare manuala a incalzitorului

Decuplați manual placa încălzitorului la întreruperea alimentării Dacă există o întrerupere a alimentării în timpul călcatului, plăcuța încălzitorului nu se poate retrage automat când pedala este eliberată. Pentru a vă îndepărta imediat rufele, puteți elibera manual presiunea din placa de încălzire prin activarea declanșatorului de urgență. Elementul de rufe poate fi scos acum în direcția mișcării rolei. Acest lucru vă asigură că produsele dvs. nu sunt deteriorate.

Specificatii
Cod de bare 4002514443690
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro