X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

TWV680 WP Passion Uscator de rufe

Cod : MIE10963800
Compară produs
Descriere

AutoDos de la Miele cu detergent PowerDisk

Tehnologie EcoDry

EcoDry de la Miele garantează întotdeauna un consum redus de energie şi durate reduse de uscare. Sistemul de filtrare Miele şi schimbătorul de căldură care nu necesită întreţinere asigură că scamele nu au nicio şansă să colmateze schimbătorul de căldură, ceea ce ar duce la reducerea permanentă a performanţelor. Uscătoarele Miele cu pompă de căldură funcţionează economic graţie funcţiei EcoDry - pe întreaga durată de utilizare.

 


Caracteristici Cheie

Eficiență energetică

Uscătoarele pot fi ecologice: Uscătoarele Miele cu pompă de căldură ating cu uşurinţă calificativul de eficienţă energetică A++. Electrocasnicele cu motor Miele ProfiEco deosebit de eficient şi compresor controlat funcţionează chiar mai economic, atingând calificativul de eficienţă energetică A+++. Acest lucru economiseşte bani şi vă permite să uscaţi rufele cu conştiinţa curată.

FragranceDos

Flacoane de parfum Miele– în 5 arome – învăluie rufele dvs. cu parfumul preferat în timpul uscării. O companie de familie din sudul Franţei, care se ocupă cu crearea de parfumuri încă din 1871, produce parfumurile Miele. Printr-un proces brevetat, parfumierii lor se asigură că uleiurile esenţiale din parfum sunt păstrate. Rezultatul: rufe proaspete şi plăcute, cu un parfum natural, care va dura până la patru săptămâni.

Schimbător de căldură fără întreținere

La uscătoarele Miele cu pompă de căldură, schimbătorul de căldură este protejat de un sistem de filtrare eficientă şi nu necesită curăţare. Acest lucru asigură menţinerea redusă a consumului de energie pe întreaga durată de funcţionare a aparatului electrocasnic.

Uscarea perfectă

Cu acest sistem brevetat, rufele se usucă perfect, chiar dacă apa este dură. Aceasta nu este norma pentru aparatele fără funcţia Perfect Dry, deoarece conţinutul de calcar al apei influenţează detectarea umidităţii reziduale şi influenţează rezultatele de uscare. Perfect Dry permite adaptarea precisă a sistemului de uscare la conţinutul de calcar al apei. Acest lucru vă dă siguranţa că gradul de uscare selectat va fi atins cu fiecare ocazie. 

Calitate

Panou frontal emailat

Miele este singurul producător de aparate electrocasnice care a emailat panourile frontale ale tuturor maşinilor de spălat, uscătoarelor şi maşinilor de spălat cu uscător supraetajat. Emailul de înaltă calitate este rezistent la zgârieturi, la coroziune, la substanţe alcaline, este impermeabil la acizi, uşor de curăţat şi poate avea orice culoare doriţi

Cea mai înaltă calit Miele pentru durată de viață mare

Miele efectuează teste de anduranță intensive în timpul stadiului de dezvoltare, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. În cadrul acestui test, mașina trebuie să usuce timp de 7500 de ore. Acest lucru implică efectuarea a circa 5000 de programe de spălare. Privind din perspectiva de zi cu zi, această cifră echivalează cu aproximativ 5 programe pe săptămână cu o durată medie de 1,5 ore - timp de 20 de ani.

Cele mai reduse niveluri de zgomot

Carcasa şi circuitul de aer ale uscătoarelor cu pompă de căldură de la Miele sunt concepute pentru a minimiza fluxul de aer şi zgomotul cauzat de vibraţii. Acest lucru vă permite să porniţi uscătorul fără a fi deranjat de zgomot. Anumite modele sunt prevăzute cu un program special „Extra quiet” care permite uscarea rufelor spălate chiar mai silenţios. 

Confort

Filtru de scame avantajos

Graţie filtrului de scame, veţi scăpa pentru totdeauna de scame. În plus, filtrul de scame este foarte uşor de folosit: Dacă apare indicatorul „clean airways” (curăţaţi căile de aer), filtrul Miele poate fi demontat uşor din partea din faţă. Datorită suprafeţei netede, curăţarea filtrului este uşoară şi comodă. Filtrele de scame şi rufele sunt menţinute separat în permanenţă, ceea ce vă dă siguranţa că pe rufele dvs. nu va apărea nicio scamă.

Scurgere integrată pentru apa condensată

Majoritatea uscătoarelor cu condensare de la Miele, inclusiv uscătoarele cu pompă de căldură, au încorporat un sistem de scurgere a condensului şi un furtun special. Puteţi scurge apa condensată direct într-o chiuvetă sau într-un sifon, evitând astfel nevoia de a goli recipientul de apă condensată. 

Iluminare tambur

Toate uscătoarele de la Miele sunt prevăzute cu un sistem de iluminare a tamburului, iar multe dintre acestea au în dotare chiar LED-uri care nu necesită întreţinere. Acest sistem permite iluminarea tamburului cu profil de fagure atât de eficient, încât nu veţi mai uita niciodată rufe în maşină. Uşor de utilizat, cu un design care va atrage toate privirile. 

WiFiConn@ct

Graţie filtrului de scame, veţi scăpa pentru totdeauna de scame. În plus, filtrul de scame este foarte uşor de folosit: Dacă apare indicatorul „clean airways” (curăţaţi căile de aer), filtrul Miele poate fi demontat uşor din partea din faţă. Datorită suprafeţei netede, curăţarea filtrului este uşoară şi comodă. Filtrele de scame şi rufele sunt menţinute separat în permanenţă, ceea ce vă dă siguranţa că pe rufele dvs. nu va apărea nicio scamă.

Eficienta si sustenabilitate

Eficiență energetică

Maşinile de spălat Miele sunt ecologice şi consumă doar cantităţile de apă şi energie electrică necesare. Cele mai economice dintre acestea sunt chiar cu 40% mai eficiente decât se impune prin valoarea de prag (46) pentru cel mai mare nivel de eficienţă energetică, A +++.

 

Siguranta

Cea mai ridicată eficiență de condensare

Etanşarea împotriva scurgerilor este importantă pt. calitatea unui uscător. Cu cât mai puţin aer cald şi umed scapă din aparat, cu atât mai eficientă este condensarea. Nivelurile mari de umiditate generate într-o cameră închisă sunt foarte neplăcute: condensul poate conduce la formarea de mucegai şi la deteriorarea mat. de construcţie. Uscătoarele Miele previn scurgerile şi, astfel, asigură cea mai înaltă clasă de eficienţă a condensării.

Intretinere rufe

Acțiune anti-șifonare

Dacă nu puteţi scoate rufele imediat după terminarea programului, acţiunea anti-şifonare vă asigură că rufele sunt întinse la intervale regulate, astfel încât să nu se şifoneze.

SteamFinish

Dacă nu vă place în mod deosebit călcatul rufelor, vă veţi îndrăgosti de programul de netezire cu aburi. La începutul procesului de uscare, apa este pulverizată în tamburul cu profil de fagure, creând particule fine care sunt încălzite de către aerul de uscare. Aburul creat pătrunde în ţesături şi netezeşte vizibil rufele. Acest lucru face ca operaţiile de călcat să fie mult mai uşoare şi mai rapide... sau chiar complet inutile.

Specificatii
Design
Versiune panou frontal Înclinație 5°
Poate fi asezat suprapus • Acest aparat electrocasnic poate fi instalat și suprapus împreună cu o mașină de spălat și un uscător. Pentru amplasarea sigură a celor două electrocasnice este necesar un set de suprapunere pentru mașină și uscător.
Culoarea aparatului Alb lotus
Design usa Alb cu inel cromat
Tip comanda Comenzi tactile
Intretinere blanda rufe
Incarcare in Kg 9
Confortul utilizatorului
Iluminare tambur LED
Start intarziat pana la 24 de ore
Afisare timp
Programe de uscare Aer liber
Automat plus
Bumbac
Bumbac igienă
Călcare minimă
Cămăşi
Delicate
Denim
Express
Îmbrăcăminte sport
Impermeabilizare
Îngrijire cu aburi
Lână finisare
Lenjerie de pat
Mătase finisare
Perne standard
Precălcare
Program pentru coş
Uscare cronometrată aer cald
Uscare cronometrată aer rece
Optiuni de uscare Acţiune anti-şifonare
Împrospătare
Rotire blândă
Semnal acustic
Siguranţă
Blocare cu cod PIN
Eficienţă şi sustenabilitate
Funcţie EcoFeedback Control asupra consumului: această funcție vă oferă control deplin asupra consumului de electricitate și apă.
Date tehnice
Dimensiuni în mm (înălţime) 850
Inel
Dimensiune în mm 596
Date tehnice
Dimensiuni în mm (adâncime) 643
Eficienţă şi sustenabilitate
Clasa de eficiență energetică (A+++ - D) A+++
Consum anual de energie în kWh 174
Siguranţă
Indicator „Recipient golˮ
Indicator „Filtre curateˮ
Interfaţă optică
Design
Dispunere alaturata • Aparatul electrocasnic poate fi alăturat cu o mașină de spălat sau un uscător.
Cu glisare spre interior • Aparatul electrocasnic poate fi introdus într-o nișă cu înălțimea de 85 cm.
Tip Constructie
Uscător cu pompă de căldură
Tip construcţie
Marcă produs T1 White Edition
Calitate
Panou frontal emailat Partea din faţă emailată este rezistentă la zgârieturi, acid şi coroziune şi este uşor de curăţat
Nervuri moi
Conectare aparat electrocasnic in retea Miele@home
MobileControl
WiFiConn@ct
Confortul utilizatorului
Indicator de etapă a programului
Confort
Indicator numărătoare inversă
Confortul utilizatorului
Recipient condens
Scurgere condens integrata • apa condensata se poate evacua cu un furtun direct în chiuvetă sau într-o țeavă sau un sifon.
MultiLingua • Puteți alege limba de pe afișaj astfel încât să înțelegeți perfect fiecare informație.
Pachet acustic pentru zgomot minim
Programe preferate
Texte informative
Asistent uscare
Date tehnice
Adâncime cu uşa deschisă în mm 1077
Greutate în kg 60
Putere electrică totală în kW 1,10
Tensiune în V 220-240
Tensiune nominală siguranţă în A 10
Frecvenţă in Hz 50-60
Lungime cablu de conectare in m 2
Conţine gaze fluorurate cu efect de seră
Etanşat ermetic
Tip de agent de răcire R134a
Cantitate agent frigorific în kg 0,48
Potențial de încălzire globală a agentului de răcire în CO₂ e 1,430
Potențial de încălzire globală al întregului aparat în CO₂ e 686
Accesorii standard Flacon de parfum
Design
Balama uşă stanga
Rezultate uscare
FragranceDos • Cu Miele vă veți bucura de rufe cu volum și care miros extraordinar.
PerfectDry • Uscare perfecta: PerfectDry detectează conținutul de minerale din apă și modifică procesul de uscare.
Inversare inteligentă a tamburului • Pentru rezultate de uscare optime, schimbarea sensului de rotire previne încurcarea și șifonarea rufelor.
SteamFinish • Textilele sunt tratate cu aburi și temperatură mare în timp ce se usucă în uscător, astfel veti economisi timp la calcare
Design
Culoare decor Alb lotus
Afisaj MTouch
Butoane suplimentare Alb lotus
Eficienţă şi sustenabilitate
Timp în program standard în min. 220
Nivel de zgomot în program standard în db(A) la 1 pW 62
Calificativ performanţe de evaporare A
Consum de energie în kWh în programul standard Bumbac Uscare normală cu încărcare maximă 1,47
Schimbător de căldură fără întreţinere • Un filtru protejează schimbătorul de căldură, care nu mai trebuie curățat.
Tehnologie EcoDry
Motor ProfiEco • Motoarele ProfiEco nu necesită întreținere și usucă rufele silențios și econonomic constant.
Intretinere blanda rufe
Tambur cu structură de fagure • Structura de fagure permite uscarea blândă și uniformă a rufelor.
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro
-17%
Aspirator C3 Electro ecoline 10333140
Cod MIE10333140
stoc limitat
"> Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
Preț 1.799,00 Lei
Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
stoc limitat
-17%
Aspirator C3 Electro ecoline 10333140
Cod MIE10333140
stoc limitat
"> Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
Preț 1.799,00 Lei
Pret vechi: 2.180,00 Lei (-17%)
stoc limitat
Nou
G 7100 SC Masina de spalat Vase Freestanding
Cod MIE11070390
la comanda
Preț 4.595,00 Lei
la comanda
Preț 5.575,00 Lei
la comanda
Nou
G 7360 SCVi AutoDos Masina de spalat Vase Integr
Cod MIE11070970
la comanda
Preț 7.270,00 Lei
la comanda
Preț 12.355,00 Lei
la comanda
Nou
DGC 7860 GRGR Cuptor Combi cu Aburi Vitro Line
Cod MIE11107250
la comanda
Preț 22.790,00 Lei
la comanda
Nou
PWM 506 DV LW Mop Star 60 Masina de spalat Mopuri
Cod MIE11049750
la comanda
Preț 14.990,00 Lei
la comanda
Preț 13.790,00 Lei
la comanda
Nou
PWM 507 DP SST Masina de spalat profesionala ,7kg
Cod MIE11049680
la comanda
Preț 14.500,00 Lei
la comanda
Preț 22.190,00 Lei
la comanda