X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Designul DeLuxe al coşurilor din maşinile de spălat vase Miele oferă numeroase poziţii de încărcare în coşul inferior şi cel superior. Spaţiul amplu permite spălarea simultană a până la 18 pahare cu picior.

Suportul de pahare cu înălţime reglabilă şi grilajul special pentru articole din sticlă din coşul inferior asigură stabilitate pentru paharele Riedel cu picior din seria Vinum XL. Astfel, riscul de spargere se diminuează la un minim absolut.

Ponturi de poziţionare pentru spălare

Cum să încărcaţi corect o maşină de spălat vase
Când aranjaţi paharele în maşina de spălat vase, asiguraţi-vă că fiecare pahar este expus jeturilor de apă care vor fi proiectate din braţele de stropire şi că poate fi spălat temeinic. Asiguraţi-vă, de asemenea, că paharele nu se ating între ele.

Poziţionare corectă a paharelor
Când introduceţi paharele în coş, aşezaţi-le în poziţie întoarsă şi uşor înclinată. Astfel, apa se va scurge mai uşor de ele, iar uscarea va fi impecabilă.

Verificarea braţelor de stropire
Înainte de a porni maşina de spălat vase, asiguraţi-vă că braţele de stropire se pot roti liber, fără a fi blocate de diverse articole. Pentru rezultate perfecte de spălare, maşinile de spălat vase Miele sunt dotate cu trei braţe de stropire.

link
 
Catre gama completă de mașini de spălat Miele
link
 
Catre turul interactiv de familiarizare                   

 

Titlu Footer mijloc
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Miele Online Shop
designed by headstart.ro